پیش غذاهای معروف فرانسوی

🔸پیش غذاهای معروف فرانسوی که با مذاق ما ایرانی ها خوش بیاد رو در این پست بهتون معرفی کردم. امیدوارم از آشنا شدن با این پیش غذاها خرسند بشید و اون ها رو امتحان کنید. یادتون نره میتونید خیلی بیشتر از این ها خوشمزه زندگی کنید و بیشتر لذت ببرید. امیدوارم زندگی همیشه کامتون باشه.

 

🔸پیش غذاهای معروف فرانسوی رو ما فارسی زبان ها خیلی باهاشون آشنا نیستیم. ۵ تا از پیش غذاهای معروف فرانسوی بسیار در دنیا معروف هستند و طرفدارهای زیادی دارند. خوشبختانه این ۵ تا پیش غذای معروف فرانسوی به مذاق ما ایرانی ها خوش میاد. خوشحالم که طرفدار غذاهای بین المللی هستید و ما با افتخار میزبان شما هستیم..

 

🟠۱. کوئل

کوئل از پیش غذاهای معروف فرانسویه. کوفته‌ای لطیف که با گوشت چرخ کرده، مرغ، ماهی یا سبزیجات پر میشه و با آرد سوخاری، تخم‌مرغ، چربی، آرد یا خامه ترکیب میشه. این پیراشکی به طور سنتی بیضی شکله و در آب یا استاک پخته میشه. امروزه  کوئل یا به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو میشه.

🟠۲. وول آئو ونت

این شیرینی‌های پفی گرد، سبک و مطبوعه که در اوایل دهه ۱۸۰۰ در شیرینی‌فروشی Antonin Carême در پاریس اختراع شده. این شیرینی ها طوری پخته میشن که می تونیم قسمت مرکزی اون رو جدا کنیم و حفره‌ای ایجاد کنیم که با مواد شیرین یا خوش طعم پر بشه. موادی مثل ماهی یا مرغ.

🟠۳. سوفله

این غذای راحت و ساده فرانسوی از پنیر ترکیب شده با سفیده تخم مرغ، کره، شیر و آرد تشکیل شده. غذا هنگام پخت پف میکنه و به سوفله‌ای طلایی تبدیل میشه. اعتقاد بر اینه که سوفله پنیر در اواخر قرن ۱۸ اختراع شده.

🟠۴. سالاد لیونایز

سالاد لیونز شامل کاهو، بیکن، کروتون (چیزی مثل تکه نان های سوخاری) و یک تخم مرغ آب پزه که روی اون قرار می گیره. این سالاد از شهر لیون فرانسه سرچشمه می گیره و یکی از محبوب ترین سالادهایی هست که در منوی رستوران ها و رستوران های کوچک فرانسوی یافت میشه.

🟠۵. گلت

گلت ها از دسرهای معروف فرانسوی هستند. کرپ‌های نازکی از منطقه بریتانی در شمال غربی فرانسه.  این پنکیک ها از آرد گندم سیاه تهیه میشن و سپس با مواد مختلفی مثل تخم مرغ، ژامبون، قارچ و بیکن پر میشن.

این هم از پیش غذاهای معروف فرانسوی! همونطور که دیدید تمام مواد غذایی که در رسپی این پیش غذاها استفاده شده کاملا با مذاق ما ایرانی ها خوش میاد. بنابرابن با خیال راحت امتحانشون کنید و از خوشمزگی هاشون لذت ببرید. زندگی همیشه به کامتون باشه!

 

🔸دسرهای معروف فرانسوی

دسرهای معروف فرانسوی! یک لیست از معروف ترین غذاهای دنیا  رو با شما به اشتراک می گذارم.

🟠۱. پروفیت روله

پروفیت روله از دسر های معروف فرانسویه .این شیرینی های پف دار با پوشش شکلاتی با خامه فرم گرفته، کاستارد، خامه شیرینی پزی یا بستنی وانیلی پر می شن.

🟠۲. اکلارز

این شیرینی‌های دراز با لعاب جذاب، بیرونی ترد، فضای داخلی خمیری نرم و مرکزی شیرین و خامه‌ای در اواخر قرن بیستم در فرانسه به وجود اومدن و از دسرهای معروف فرانسوی هستند. اکثر مورخان مواد غذایی معتقدند که این شیرینی ها توسط ماری-آنتوان کارم، سرآشپز مشهور فرانسوی اختراع شدن. همچنین که Éclairs (به فرانسوی به معنی رعد و برق) نامش رو به دلیل نحوه انعکاس نور از اون ها پس از پوشش لعاب شیرینی پزی گرفته.

 

🟠۳. پای لیمو مرینگو

این دسر پخته شده با یک لایه پایه خمیر ترد درست میشه که روی اون رو با کاسترد لیمو و مرنگ پف دار می پوشونند و از دسرهای معروف فرانسوی هست. کاستارد معمولا با ترکیبی از پوست لیمو و آب لیمو، شکر، زرده تخم مرغ و (گاهی اوقات) نشاسته درست میشه.

 

🟠۴. کرم بروله

کرم بروله یک دسر فوق‌العاده خوشمزه و معروف فرانسویه که طرز تهیه بسیار راحتی داره. این دسر با زرده تخم مرغ و خامه درست می‌شه و دلیلی که اون رو منحصر به فرد می‌کنه، لایه کاراملی کرانچی روی دسر هست.

🟠۵. مونت بلان

مونتی‌بیانکو یا مونت بلان دسری هست که با شاه‌ بلوط‌های پوره‌شده و شیرین درست میشه و روی اون خامه‌ی کمی زده شده قرار میگیره.  این دسر به دلیل شباهتش به کوهی پوشیده از برف، به نام مون بلان، بلندترین کوه آلپ، که بین ایتالیا و فرانسه مشترکه، به این اسم نامگذاری شده.

🟠۶. سوفله شکلاتی

سوفله در لغت به معنی پف کردن هست. این موضوع در شکل ظاهری این دسر هم مشخصه. پایه اصلی سوفله، تخم مرغه که از طریق هم زدن سفیده اون به صورت پف کرده در میاد. سوفله شکلاتی، دسری شکلاتی خوشمزه و پرطرفداره که باید داغ سرو بشه!

🟠۷. موس شکلاتی

موس شکلاتی یک دسر فرانسوی محبوب و خوش‌مزه‌ است که در کل دنیا طرفدارهای پرو پا قرص داره. پایه این دسر رو شکلات تخته‌ای و خامه تشکیل میده. برای سروکردن موس شکلاتی می‌تونید از لیوان‌های آب‌میوه، کاسه‌های کوچک یا فنجان‌های اسپرسو استفاده کنید.

این هم از دسرهای معروف فرانسوی! همونطور که دیدید تمام مواد غذایی که در رسپی این دسرها استفاده شده کاملا با مذاق ما ایرانی ها خوش میاد. بنابرابن با خیال راحت امتحانشون کنید و از خوشمزگی هاشون لذت ببرید. زندگی همیشه به کامتون باشه!

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *